ANALYTICS - FROM DATA TO VALUE

Den digitala tidsåldern utmanar oss att springa snabbt, men på Enfo föredrar vi att springa smart. Vill du veta hur? Genom att fokusera på den viktigaste parametern: data. Din allra bästa vän och nyckeln till värde!

KONTAKTA OSS FÖR EN GRATIS KONSULTATION

DATA ÄR VÄGEN TILL VÄRDE

FRÅN STRATEGI TILL VERKLIGHET

Visste du att nästan all data i världen är ny? Och mängden data ökar exponentiellt. I en alltmer komplex miljö med mångfaldiga ekosystem där data lagras i olika plattformar, är det hanteringen av data som är nyckeln till framgång. Ett framgångsrikt bolag är ett bolag som lyckas förädla, analysera och använda data klokt. Att bli datadriven är något som står på alla företags agenda. De flesta vet bara inte hur, eller vart de ska börja. 

GUIDE
5 HETA TRENDER INOM ANALYTICS & BI

Ladda ner och läs om de 5 hetaste trenderna för dig som vill kunna nyttja data på bästa sätt och fatta datadrivna beslut. 

LÄS NU
rawpixel-603015-unsplash
PLATTFORMSJÄMFÖRELSE
POWER BI VS QLIK SENSE

Att hitta rätt BI-verktyg för dina analysbehov är ingen enkel uppgift. Vad är egentligen skillnaden mellan alla de verktyg som finns på marknaden? I denna guide jämför vi de två mest dominerande verktygen på den svenska marknaden, Power BI och Qlik Sense. 

LÄS NU
rawpixel-579231-unsplash
SNABBARE OCH SMARTARE BESLUT MED ETT BRA BI-VERKTYG
KUNDCASE: Rädda Barnen

Med Enfos hjälp fick Rädda Barnen bättre översikt över sin verksamhet och sina KPI:er, samt en möjlighet att agera proaktivt istället för reaktivt baserat på realtidsdata. Detta leder till att man nu kan frilägga tid och resurser, och ägna mer tid åt kärnverksamheten, nämligen att rädda barn. 

SE FILMEN
brett-zeck-672527-unsplash

KONTAKTA OSS FÖR EN GRATIS KONSULTATION