Webinar

Data Mart as a Service - så blir du datadriven på fyra veckor!

Visste du att nästan all data är ny? Mängden data växer snabbt och exponentiellt och det är inte längre en fråga om tillgång till data utan snarare hur vi ska kunna förädla och nyttja den information vi redan har. 

Välkommen att ta del av vårt webinarie där vi berättar mer om hur vi på Enfo har utvecklat tjänsten Data Mart as a Service som utifrån ett helhetsperspektiv hjälper er på den datadrivna resan. Vår tjänst bygger på följande fyra pelare:

 
Storleken styrs av dig: Eftersom tjänsten är molnbaserat kan du alltid skala upp och ner beroende på verksamhetens behov. Du kan till och med pausa tjänsten.

Automatisering och effektivisering: Automatiseringsverktyg ingår i tjänsten för att effektivisera arbetet med rapporter i din organisation. 

Application Management: Du kan få hjälp med drift, support och förvaltning. Här finns lösningar för allt mellan enklare reaktiv drift till proaktiv support för att förbättra lösningen hela tiden. Dina behov styr lösningens storlek såväl som support och förvaltning.

Skalbarhet på ett enkelt sätt: Ni får tillgång till utvecklare och experter som stöttar er med att bygga på och skala lösningen i takt med att verksamhetens behov förändras.

Ladda ner webinariet genom att fylla i formuläret nedan!