Webinar

Data Mart as a Service - så blir du datadriven på fyra veckor!

Visste du att nästan all data är ny? Mängden data växer snabbt och exponentiellt och det är inte längre en fråga om tillgång till data utan snarare hur vi ska kunna förädla och nyttja den information vi redan har. Vi på Enfo har utvecklat tjänsten Data Mart as a Service som utifrån ett helhetsperspektiv hjälper er på den datadrivna resan.

Låter det intressant? Anmäl dig till vårt webinar där vi berättar mer!
DATE
2020-03-24
TIME
11.30-12.15
PLACE
Online

Anmälan

Data Mart as a Service

Att bli datadriven är en förändringsprocess i hela organisationen
 
Det första steget för att bli datadriven handlar om att vakna och inse kraften i de stora mängder data vi har tillgång till. Nästa steg är att lyckas göra något vettigt av informationen – att hitta de rätta processerna och verktygen. Slutligen är det en fråga om förändrat arbetssätt i hela organisationen, om att sätta processer och pränta in ett nytt sätt att tänka och agera.
 

För att hjälpa organisationer att ta steget till att bli datadrivna måste tekniken vara på plats snabbt, enkelt och stödja agila principer, dvs att börja litet och växa när behovet uppstår. Det är av den anledningen vi har tagit fram Data Mart as a Service.

 
Tjänsten Data Mart as a Service bygger på följande fyra pelare:
 
Storleken styrs av dig: Eftersom tjänsten är molnbaserat kan du alltid skala upp och ner beroende på verksamhetens behov. Du kan till och med pausa tjänsten.
Automatisering och effektivisering: Automatiseringsverktyg ingår i tjänsten för att effektivisera arbetet med rapporter i din organisation. 
Application Management: Du kan få hjälp med drift, support och förvaltning. Här finns lösningar för allt mellan enklare reaktiv drift till proaktiv support för att förbättra lösningen hela tiden. Dina behov styr lösningens storlek såväl som support och förvaltning.
Skalbarhet på ett enkelt sätt: Ni får tillgång till utvecklare och experter som stöttar er med att bygga på och skala lösningen i takt med att verksamhetens behov förändras.
 

Fyll i formuläret ovan för att ta del av ett webinar där vi berättar mer om tjänsten Data Mart as a Service!

Talare

Magnus Hagdahl, Principal Consultant, Enfo

Magnus är utbildad civilekonom och har jobbat mer än 20 år med business intelligencelösningar med arkitektur och Master Data i fokus.

Jakob Hartzell, Senior Vice President, Enfo

Jakob är civilekonom och har mer än 20 års erfarenhet av Analytics och Performance Management, framförallt ut ur ett affärsperspektiv.

Tack

Enfo är en nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi är 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Privacy Policy | © 2020 Enfo. All rights reserved.