Coronapandemin – vi stöttar din affärsutmaning

Coronavirusets utbrott (COVID-19) skapar oerhörda utmaningar för våra affärsmiljöer och samhällen. Vi säkerställer kontinuiteten och kvalitén på våra tjänster för alla våra kunder. Vi bryr oss och kommer att gå brevid er även genom denna transformation.

Här nedanför får du mer information om de tjänster som vi erbjuder för att stötta din verksamhet i denna nya situation.

Contact us

Contact us

Seppo_Kuula_campaign_site

Bästa vänner,

I denna exceptionella situation, som påverkar sätt att arbeta och leverera tjänster över hela världen, finns vi här både för våra kunder och andra organisationer genom att säkerställa smidigt distansarbete såväl som tillgänglighet och säkerhet för era plattformar, operativsystem och data, med support 24/7.

Coronapandemin drabbar hela vårt ekosystem – kunder, partners och branschkollegor. Varje företag måste kämpa emot den negativa spiralen i vårt ekosystem. Vi vill hålla våra löften, inte bara till kunder utan även till alla våra intressenter. Att beakta det allmänna bästa kan vara tufft för ett enskilt företag för stunden, men innebär att vi alla reser oss starkare och snabbare när krisen är över.

Våra värderingar – samarbete, förtroende, ständig utveckling och expertis – definierar vårt sätt att vara och de blir ännu tydligare i dag. Tillsammans kommer vi att rida ut den här krisen.

Seppo Kuula, vd, Enfo

Säkerställa smidigt och säkert distansarbete

Optimerat distansarbete

Den nya situationen kan skapa flaskhalsar i anslutningslösningar för medarbetare som arbetar på distans. Molntjänster gör det möjligt för din organisation att tillhandahålla en säker, tillfällig och virtuell arbetsplats för anställda. Om arbetsmönster och tillvägagångssätt snabbt ändras kan du minska onödig CAPEX i hårdvara, kapacitet och mjukvara.

Läs mer

Digital dokumentsignering

Vid arbete på distans kan tillgången till skrivare och fysiska kontrakt vara begränsad. Genom att använda digital signering kan du minska kostnaderna för traditionell dokumenthantering och skapa stora tidsvinster eftersom dokument kan signeras var som helst och från vilken enhet som helst.
 

Användardriven installationshantering med Autopilot

Under de nuvarande omständigheterna har anställda begränsad tillgång till fysisk IT-support och lösningar för installation/ominstallation vid distansarbete. Med Autopilot och Microsoft Endpoint Manager kan användarna sömlöst installera sina Windows-enheter och applikationer med enbart en internetanslutning.

Läs mer

Säkert distansarbete med en VPN-anslutning

VPN gör det möjligt för anställda att på distans ansluta till företagets affärsapplikationer på ett säkert sätt. Lösningen vi erbjuder som en tjänst till våra kunder baseras på vår centraliserade kapacitet och tvåfaktorsautentisering. Vi kan bygga upp en liknande lösning för alla organisationer oavsett behov. Du kan lita på vår expertis – vi kartlägger dina nuvarande lösningar och behov, inklusive enheter, applikationer och cybersäkerhetslösningar.

För mer information, kontakta oss eller skicka en kontaktförfrågan i formuläret nedanför.

Erik Brügge, EVP Care & Data platforms Sverige
Tel. +46 704 472 887, erik.brugge@enfo.se
Juha Kukka, SVP Solution Sales Finland
Tel. +358 40 571 9072, juha.kukka@enfogroup.com

Skapa kontinuitet i verksamheten

Säkrad kontinuitet och tillgänglighet

Enfo tryggar tillgängligheten och säkerheten för dina affärskritiska system hela vägen från plattformar till applikationsnivån – oavsett om det är on prem eller i molnet. Vid behov kan vi distribuera ansvaret för era tjänster och system till olika delar av världen.

Läs mer

Säkerställd tillgänglighet av dataflöden i ekosystemet

Enfo erbjuder dataintegrationstjänster oavsett om det är ETL/ELT-transaktioner, integrationsplattformar eller moderna API-drivna lösningar. Om kriser och nedstängningar har stoppat verksamheten vill vi hjälpa dig - vår breda teknikexpertis står till ditt förfogande.

Läs mer

Minimera risken för säkerhetsbrott

Cyberkriminella och angripare är mer aktiva än någonsin, då organisationer i många fall är mindre uppmärksamma på indikationer på hot och onormala händelser. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning med en relevant säkerhetsnivå för din organisation. Genom våra experter och analytiker ges du en tydlig förståelse för dina sårbarheter och en plan för hur du kan skydda dina mest kritiska tillgångar.

Läs mer

Stöd för utveckling med SAP

Många organisationer använder SAP för att driva sin verksamhet. Våra SAP-konsulter kan sköta driften av dina kritiska plattformar och stötta verksamhetens affärsutveckling med resurser från Norden. Vi har erfarna konsulter för ECC och S/4HANA, inklusive experter på funktionell, teknisk och basnivå.

Läs mer

Öka effektiviteten med automatisering

Nya lösningar kan vara nödvändiga i kampen mot begränsningar i personal eller för att se till att dina anställda kan fokusera på rätt frågor istället för rutinmässiga uppgifter. Vi kan erbjuda expertis i att bygga upp automatiserade processer genom Robot Process Automation, samt tillhandahålla RPA-plattformar som en tjänst.
 

Robert Grafford, SVP Solution Sales Sverige
Tel. +46 733 165 942, robert.grafford@enfo.se
Juha Kukka, SVP Solution Sales Finland
Tel. +358 40 571 9072, juha.kukka@enfogroup.com

Kontakta oss gärna för mer information