IBM - Information management

Contact us

Contact us

IBM - Information management

IBMs lösningar för affärsanalys hjälper företag och organisationer av alla storlekar att bättre förstå information för det egna affärssammanhanget. Analysen av alla former av data, även Big Data, flera plattformar och enheter går snabbt och enkelt vilket leder till snabbare insikter. Självbetjäning samt inbyggd kunskap och intelligens ger dig frihet och säkerhet att fatta de smarta beslut som möter dina verksamhetskrav. Om kostnader och installationer är ett bekymmer så erbjuder IBM mjukvara för affärsanalys som tjänst; Software as a Service, SaaS.

IBM Cognos Planning Solution (TM1 och Planning Analytics) är en mjukvaruplattform för företagsplanering som kan förändra hela er planeringscykel, från målformulering till budgetering, rapportering, protokoll, analys och prognos.

IBM Cognos Analytics med innovativa BI-lösningar från IBM innebär helt nya nivåer för din affärsverksamhet. Bred analyskapacitet säkerställer att du får den information som behövs för att utveckla affären. Rapporter, instrumentpaneler, analys- och mobila funktioner är alla utformade för att integreras med varandra, ett flertal tredje parts-lösningar, prediktiv analys och ledande Big Data-plattformar. Du kan genast ta itu med dina mest akuta behov av BI för att sedan växa med lösningen över tid.

Enfo och IBM har framgångsrikt samarbetat under många år. Enfo ingår i IBM Premium Business Partner Network. Vi har certifierad kompetens för IBM teknologi inom Business Intelligence, Analytics och Big Data.

Kontakta oss om ni har några frågor! 

Skicka oss en kontaktförfrågan

Tack för er förfrågan!