Integration som tjänst

Med vårt erbjudande Integration som tjänst kan ni beställa integrationer som utvecklas och driftsätts med fast pris, och förutsägbar tidplan. Vi managerar och supporterar era integrationer och APIer – och ansvaret för att allt fungerar smidigt ligger hos oss.

Kontakta oss

Kontakta oss

Fördelar

Du slipper investera i en dyr och trögrörlig plattform och underliggande infrastruktur,  samt arbetsleda och planera konsulter, eller hantera dyra migreringsprojekt.

 

Integration som Tjänst skiljer sig från traditionella – mer avgränsade - tjänsteerbjudanden. Det är ett helhetsåtagande som levereras genom en molnbaserad tjänst och tveklöst det enklaste sättet att beställa integrationer utan att behöva bekymra sig om resurser, plattformar och driftfrågor.

Utveckling

Ni beställer genom att fylla i ett formular i vår tjänsteportal (SPIN). Det finns inbyggt stöd för att detaljerna i beställningen blir rätt. När det är ifyllt, kategoriseras beställningen i dimensionerna komplexitet och storlek. Våra utvecklare designar och implementerar integrationen till ett fast pris, med en etablerad tidplan.

Under utvecklingsarbetet kan ni följa status för beställningen genom vår portal. Väl driftsatt, kan ni spåra användning, volymer och faktureringsinformation genom översikten i portalen.

Plattform

Vi har etablerade partnerskap med ett flertal molnleverantörer och väljer den molnlösning som passar er verksamhet bäst. Ni behöver inte hantera upphandling av ytterligare en tjänst då vi tar hand om helhetslösningen för er, inklusive avtalsadministration, SLA bevakning och fakturahantering med underliggande tjänsteleverantörer.

 

Som en del av tjänsten håller vi oss informerade kring livscykeluppdateringar som berör infrastruktur och plattformskomponenter, och håller era integrationer uppdaterade så att funktionaliteten inte påverkas eller stör verksamheten.

 

iaas


Daglig drift

Att designa och utveckla era integrationer är förstås bara det första steget – den verkliga affärsnyttan kommer med driftsättning och användning i verksamheten, i daglig drift.

  • Genom vår portal ser ni om det är några pågående incidenter och kan även rapportera in ärenden som sedan kan följas upp i portalen. Portalen ger även information om utnyttjande och fakturering som ger en enkel bild av hur kostnaderna ser ut. Ni behöver inte nysta i komplexa prisplaner för molnkapacitet eller sammanställa flera olika källor för att snabbt få överblick. 
  • Om ni har mer än 5 integrationer får vi skalfördelar i drift och utveckling som kommer er tillgodo genom ett reducerat pris. Med fler än 20 integrationer kan vi erbjuda er en individuellt skräddarsydd prisplan.

Kostnads­kalkylator

Med vår kostnadskalkylator kan ni enkelt räkna ut vad priset blir för utveckling och förvaltning av era integrationer. Beroende på ert behov klassas det sedan in i small, medium eller large prisförslag.

Välj det antal och komplexitet av integrationer som behöver utvecklas.

Hur fungerar kalkylatorn

Kostnad för utveckling:

Kostnad förvaltning per månad:

Vid utveckling / förvaltning av över 20 integrationer erbjuder vi reducerat pris. Kontakta Magnus Strömer eller via vårt formulär..

Industry 4

IaaS startkit

Vi har samlat all information om integration som tjänst i en lättöverskådlig broschyr – ta hjälp av Enfo och integration som tjänst som accelerator till ett lönsamt teknikskifte.

Ladda ner

Låter det intressant? Kontakta oss för mer infomation.

Magnus Strömer
+46 (0)709-63 39 65
magnus.stromer@enfo.se

Kontakta oss