Business man_phone2 crop

Låt oss hjälpa er att bidra till en bättre värld

Kostnadsfri integration med hållbarhet som mål

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. En av vår tids största utmaningar är klimatförändringar, tillsammans med andra faktorer som på ett negativt sätt påverkar vår miljö och vårt samhälle.

Enfo är en av Nordens ledande aktörer inom bland annat informationshantering och integrationslösningar. Med andra ord, vi är experter på att maximera nyttan av hur data, program och system samspelar inom en verksamhet.

Nu vill vi hjälpa företag att bidra till en bättre värld och erbjuder en kostnadsfri integrationslösning som tar företaget ett steg närmare detta mål.

Låter det intressant? Har ni behov av en integration som stärker ert hållbarhetsarbete? Skynda er att kontakta oss, så har ni möjlighet att ta del av vårt erbjudande*.

Vi hoppas att det här ska starta en mängd tankeprocesser och idéer hos er kring hur ni kan fortsätta att förbättra ert hållbarhetsarbete i dag och framöver. Vi hoppas också att vårt erbjudande kommer att göra det enklare för er att ta beslut som leder till handling.

Hör av er till oss på Enfo, så bidrar vi till en bättre värld, tillsammans! Skicka er intresseanmälan senast den 15 april.

Läs mer om Enfos hållbarhetsarbete på enfo.se/hallbarhet

 


 * Vi utvärderar löpande inkommande kandidater – viktiga faktorer för kvalificering för erbjudandet om kostnadsfri integration är att det ska vara möjligt att bedöma ett syfte som ger hållbarhetsfördelar utanför företagets verksamhet. Efter kvalificering tar vi en gemensam diskussion för att analysera behov, lösning och implementationsformer.

 

Intresseanmälan