Frukostseminarium

Få ordning på din masterdata

Har ni mycket data i olika system som saknar struktur och ordning? Ni är långt ifrån ensamma. Volvo Group stod inför samma utmaningar.

Att använda olika begrepp för samma saker, och att användare är inkonsekventa när de matar in data hindrar organisationer att få ut värde av sin data, vare sig det gäller arbete i Excel eller mer avancerad dataanalys och AI. Det är dessutom vanligare än vad man kan tro! Vill du få ordning på din masterdata-hantering? Isåfall är detta ett seminarium för dig!
DATE
2019-11-15
TIME
08.00
PLACE
Enfos lokaler på Vallgatan 30, Göteborg

Anmälan

Masterdata Management

Målet med Master Data Management (MDM) är att underlätta och säkerställa att användandet av bolagets information är konsekvent, relevant, rätt och riktigt. Då man uppnår en högre datakvalitet finns det förutsättningar för att göra tillförlitliga analyser, bättre affärer och följaktligen öka företagets omsättning och vinst samt att man får en konsekvent bild av verkligheten.

Genom Enfos kunskap inom området och Profisee som ledande aktör inom MDM förklarar vi varför och hur ni kan gå tillväga. Volvo berättar om sina erfarenheter och värde från deras projekt och införande av MDM.

Agenda

07.55-08.10- Drop in och frukost

Starta morgonen med en kopp kaffe och en frukostfralla och passa på att hälsa på övriga seminariedeltagare och våra talare!

08.10 - Välkomna!

08.15 - Master Data Management (MDM) - Vad, varför och hur?

MDM innehåller många delar och är ett begrepp som ofta används och något som många företag idag fokuserar och lägger resurser på. Vad innebär MDM egentligen? Vad är ett lyckat MDM projekt? Enfos experter Magnus Hagdahl och Thomas Stark guidar oss!

09.00 - Fikapaus och bensträckare

09.15 - Presentation och demo av Profisee 

Profisee kommer att demonstrera sin marknadsledande MDM-plattform genom att bygga en kundvy på ett par minuter. 

09.30 - Volvo Group user case

Karin Hallberg, Master Data Specialist och Linda Doll, Financial Master Data Specialist på Volvo Group kommer att berätta om sina erfarenheter av att skapa strategi för finansiell datahantering samt hur de gick till väga för att bygga och lansera en Masterdatalösning på Volvo Group baserad på Profisees ledande plattform. 

10.00 - 10.15 - Avslutning och Q&A

 

Talare

Magnus Hagdahl, Principal Consultant, Enfo

Magnus är utbildad civilekonom och har jobbat mer än 20 år med business intelligencelösningar med MDM i fokus.

Thomas Stark, Senior Consultant, Enfo

Thomas är utbildad systemvetare och arbetar som senior konsult inom business intelligence.

Aidan King, Partner Manager, Profisee

Aidan är Profisees partner manager för Norden, med 15 års erfarenhet av Software development och Data Management.

Linda Doll, Financial Master Data Specialist, Volvo Group

Linda är Financial Master Data Specialist på Volvo Group med lång erfarenhet i branchen. Linda var med och fastställde omfattningen och styrde projektet kring MDM på Volvo Group.

Karin Hallberg, Master Data Specialist, Volvo Group

Karin är Master Data Specialist Volvo Group med lång erfarenhet i branchen. Karin var med och fastställde omfattningen och styrde projektet kring MDM på Volvo Group.

Tack

Enfo är en nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi är 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Privacy Policy | © 2020 Enfo. All rights reserved.