Kostnadsfri workshop

Hur integrationer som tjänst säkrar er tillväxt

Vi erbjuder just nu en skräddarsydd workshop på temat integrationer. I workshopen kartlägger vi förutsättningarna för er verksamhet och tar fram en plan med handfasta tips för hur ni genom integrationer kan komma närmre era företagsvisioner. Nyfiken på att veta mer om hur er verksamhet kan stärkas genom integration som en tjänst? Fyll i formuläret!

Anmäl er nedan så kommer en av våra integrationsexperter ta kontakt inom kort!

Anmäl er nedan så kommer en av våra integrationsexperter ta kontakt inom kort!

Integration som tjänst

För en bekymmersfri vardag

Det borde vara enklare för er. Det tror vi ni kan hålla med om. Vi vet att antalet system och applikationer som i dag används växer explosionsartat – och det blir bara svårare och svårare att få systemintegrationer att fungera problemfritt. För många organisationer innebär det att deras IT-infrastruktur blir rörig och de tillslut tappar kontrollen. Så ska det inte behöva vara.

Det är just därför som vi erbjuder tjänsten Integration som tjänst. Vi tar fullt ansvar för era integrationer på ett smidigt sätt i molnet. Samtidigt ser vi till att ni har tillgång till den senaste teknologin. En fördel med det är att ni slipper alla bekymmer som kommer med många system och applikationer, så att ni i stället kan fokusera på det som är viktigt: er kärnverksamhet och era framtidsvisioner.  

Hur fungerar integration som tjänst?

Det finns ett hav av integrationsplattformar – både bra, mindre bra och dåliga. Men att få systemintegrationer att fungera problemfritt kan vara både dyrt och svårt. Många integrationsplattformar kräver en hög uppstartskostnad och äter upp både tid och dyra resurser, de blir därmed kontraproduktiva. Med Integration som tjänst slipper ni alla dessa bitar med en trögrörlig integrationsplattform. I stället kan ni beställa integrationer som utvecklas och driftsätts med fast pris och en förutsägbar tidsplan – där vi på Enfo managerar och supporterar era integrationer och APIer. Som grädden på moset blir ni inte inlåsta i långa licensavtal och besparas även dyra uppstartskostnader. 

För att det ska bli ännu lättare för er att förstå hur det fungerar så har vi tagit fram en introduktionsvideo där vi presenterar hur Integration as a Service fungerar i praktiken och vilka fördelar det medför. 

Integration as a Service i praktiken – ett kundcase från verkligheten

Kundcase
Integration as a service ensures growth at Bluewater Group