Webinar

Vet du hur din data skall användas för strategisk affärsnytta?

Mängden data ökar för varje dag! För att dra nytta av den datan krävs ett medvetet strategiskt arbete. Det sker nämligen inte automatiskt. En datastrategi som kopplar strategiska affärsmål till data är ett beslut som många helt enkelt glömmer bort. Och utan en datastrategi är en resa mot en datadriven verksamhet i princip omöjlig.

En datastrategi möjliggör att processer och verktyg som Data Governance och framförallt Masterdata Management har en chans att lyckas! Ökande datamängder och ökat behov av styrning mot affärsmål gör att även behovet av Masterdata Management, MDM, ökar hela tiden. Målet med MDM är nämligen att underlätta användningen av data i din organisation. Det innebär även att säkerställa att informationen är tillförlitlig, konsekvent och tillgänglig för de som behöver den, när de behöver den. Låter det intressant?

Anmäl dig till webinaret via formuläret!
DATE
2020-05-26
TIME
13.00
PLACE
Online

Anmälan

Har du tagit ett beslut för att använda data strategiskt?

Bra! Men det räcker inte i sig självt, det är enbart det första steget. Data kan vara rena guldgruvan för att bygga och utveckla långvariga kundrelationer. Men det handlar inte enbart om att ha tillgång till data, utan snarare om struktur, ordning och tillgänglighet till data i rätt tid. Behovet av att hantera Masterdata växer därför kraftigt i takt med antalet kanaler som informationen presenteras i.

Kunden som besöker en webbshop till exempel kräver tillförlitlig data i samtliga kanaler. Det har lett till att hantering av Masterdata inom e-handeln är en central och verksamhetskritisk fråga. För att kunna skapa lojalitet och en fantastisk användarupplevelse måste du börja med att förstå din kund. Och den inblicken och förståelse börjar i rätt hantering av din Masterdata.

Morgondagens vinnare är datadrivna! Anmäl dig till detta webinar för att få konkreta nycklar till hur du påbörjar resan mot en datadriven organisation. Vi kommer bland annat att ta upp:

  • Vikten av en datastrategi
  • Hur du kan identifiera grundläggande Masterdata
  • Varför du bör ha processer och en effektiv datastyrning
  • Hur verktyg kan stödja Masterdata-flödet och dina processer

Tibco, som är en ledande aktör inom MDM-området kommer också att dela sin syn på hur ett MDM-projekt kan resultera i ett helt nytt sätt att styra verksamheten på. 

 

Datum: 26 maj

Tid: 13.00-14.00

Plats: Online

Det är kostnadsfritt att delta i detta webinar.

 

Välkommen att delta!

Tack

Enfo är en nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi är 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Privacy Policy | © 2020 Enfo. All rights reserved.