Webinar

Vinnovas väg till 100% datadrivna beslut - vad kan ni lära er?

Med ständigt ökande datamängder behöver du säkerställa förmågan att fatta strategiska beslut baserat på faktiskt data istället för alternativa uppfattningar. Anmäl dig vårt webinar för att veta hur Vinnova gjorde!
DATE
2020-09-15
TIME
10.00
PLACE
Online

Anmälan

Vinnovas väg till 100% datadrivna beslut

Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet och arbetar för att Sverige ska vara en innovationskraft att räkna med i en hållbar värld. Deras uppdrag är att med sitt kapital stötta företag och organisationer i deras olika innovationsinitiativ. Vinnova får in tusentals ansökningar och projekt varje år, så det gäller att välja rätt projekt för att maximera effekten för organisationerna såväl som Sverige.

Med ständigt ökande datamängder behövde Vinnova säkerställa förmågan att fatta strategiska beslut baserat på faktiskt data istället för alternativa uppfattningar. Alla beslutsfattare behöver ha tillgång till relevant information utifrån deras perspektiv. Så rätt information, till rätt person och i rätt tid, annars kunde besluten bli fel. Informationen fanns i överflöd, men för att få användare att ta till sig och förstå data krävs en professionell design byggd med användaren i fokus.

Enfo har hjälpt Vinnova i över 10 år med denna resa mot en idag 100% datadriven organisation. En resa som innebär hantering av datamängder som ständigt växer såväl som utmaningen att göra den enkel att ta till sig och förstå.

Vill du veta hur vi gjorde? Var vi började? Vilka roller i organisationen som var involverade och vad resultatet blev? 

Kom och lyssna på Peter Eriksson som är enhetschef för verksamhetsutveckling på Vinnova och en person som varit med från första början i detta framgångsrika arbete.

Michael Sullivan, Creative Director och Jakob Hartzell, kundansvarig på Enfo berättar, tillsammans med Peter, om lösningen som tagit Vinnovas data-visualisering till en helt ny nivå! Dem svarar på dina frågor om hur du kommer igång samt vad som krävs för att lyckas få ut kraften från din data!

Missa inte detta tillfälle. 


Datum: 15 september

Tid: 10.00-11.00

Plats: Online

Det är kostnadsfritt att delta i detta webinar.


Välkommen!

Tack

Enfo är en nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi är 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Privacy Policy | © 2020 Enfo. All rights reserved.