Webinar 13 april

Digital identity talks

I en tid när allt blir uppkopplat och merparten av våra affärer görs digitalt så ställs vi inför en ny verklighet. Kraven på säkerhet, hastighet och flexibilitet skapar nya kravbilder på identitet och åtkomst, IAM.
DATE
2021-04-13
TIME
10.00 - 11.00 CET
PLACE
Online

Anmälan

Digital identity talks

Att skapa en hållbar arkitektur för identitet och åtkomst är fokus för Enfo. Som ledande leverantör på området så vill vi tillsammans med våra kunder, kollegor och leverantörer bjuda in till en serie av digitala samtal – digital identity talks. Där vi delar tankar, kunskap och insikter om en spännande framtid.

Den hybrida verkligheten, med data och system i en mix av on-prem, privata och publika molntjänster är för många företag vardag. Den skapar en flexibel plattform men är samtidigt en utmaning att hantera utifrån ett identitets- och åtkomst perspektiv.  Hur kommer nästa generation av tjänster och teknologier att utmana IAM området?

I vårt första avsnitt får vi besök av Micro Focus och Sören Petterson. Sören med sin djupa erfarenhet i branschen har så mycket att berätta. Tillsammans ser vi på trender, utmaningar och hur Micro Focus har valt att skapa en arkitektur som tål framtidens kravbild. Sören kommer också att få dela med sig av sina tips för ett framgångsrikt projekt inom IAM.


Webinariet är kostnadsfritt. 

Du kommer att få en personlig länk när du registrerat dig som du sedan använder när det är dags att logga in och delta. 

 

 

Talare

Patrik Duckert

VP IAM

Enfo

Sören Pettersson

Senior Sales Engineer

Micro Focus

 

Tack

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi är 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Privacy Policy | © Enfo. All rights reserved.