Webinar 18 maj

Digital identity talks -Microsoft

I en tid när allt blir uppkopplat och merparten av våra affärer görs digitalt så ställs vi inför en ny verklighet. Kraven på säkerhet, hastighet och flexibilitet skapar nya kravbilder på identitet och åtkomst, IAM.
DATE
2021-05-18
TIME
10.00 - 11.00 CET
PLACE
Online

Anmälan

Digital identity talks - Microsoft

Att skapa en hållbar arkitektur för identitet och åtkomst är ett av våra fokusområden. Denna gång gästas vi av Oscar Kjellberg från Microsoft som berättar om hur de ser på framtiden runt identitet och åtkomst.


Microsoft har med Azure de senaste åren lanserat ett flertal nya funktioner, Azure AD, multifaktor inloggning och B2C identitetshantering för att ge ett par exempel. Men hur ser framtiden ut, vilka nya trender ser Microsoft är viktiga att hålla koll på? Oscar brinner för en lösenordsfri vardag, passwordless authentication, och berättar mer om hur den lösningen både kan göra vardagen enklare och samtidigt säkrare.

Du kommer att få en länk när du har anmält dig, från vårt webinarsystem Livestorm. Den länken använder du sedan när det är dags att delta i webinariet. 

 

Varmt välkommen!

 

 

Tack

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi är 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Privacy Policy | © Enfo. All rights reserved.