Webinar

Våga drömma om en digital ekonomifunktion!

Är budgetprocessen en tung och stressig tid för dig? Gör du din uppföljning i Excel och har tröttnat på att klippa och klistra in data från olika källor? Det behöver inte vara så!

Välkommen att ladda ner vårt Webinar som handlar om att digitalisera ekonomifunktionen! Vi diskuterar olika möjligheter, visar i demomiljö och tipsar om hur andra har gjort!

I vårt webinar berättar vi om:

  • Digital lösning för planering - Våra kunder Ryds Bilglas och Länsförsäkringar Stockholm är exempel på företag som lyckats implementera ett digitalt verktyg för att underlätta sin budget- och planeringsprocess. Vi berättar mer om deras digitala resa! 
  • Digital uppföljning - Vi berättar om Swedac som numera hanterar sin uppföljning via QlikSense-applikationen. Rädda Barnen är en annan organisation som med hjälp av QlikView kan följa upp sina månadsgivare på ett bättre sätt. Vi berättar om deras resa mot en digital uppföljningsprocess. 
  • Demo av Ekonomiapplikation i QlikSense - Vi på Enfo har tagit fram en ekonomiapplikation i QlikSense. Under webinaret kommer vi att köra en demo på verktyget. Så du kan se hur det går till i praktiken.