Webinar

Kom igång med Autopilot och White Glove

DATE
2019-11-19
TIME
11:30-12:15
PLACE
Online

Anmälan

Det senaste från Ignite 2019: Autopilot och White Glove

Vill du veta mer om vad Autopilot och White Glove är och hur detta fungerar tillsammans med Intune?

Vi förklarar hur det fungerar och visar hur man enkelt kommer igång. 

Med Microsoft Intune och Autopilot kan du ge dina slutanvändare nya enheter utan att behöva skapa och underhålla tidskrävande anpassade operativsystemavbildningar och därmed minimera interaktionen med IT. Du kan på ett flexibelt sätt leverera en modern och säker arbetsplats till dina användare som innehåller de applikationer som de använder. Med det nya tillskottet White Glove, görs det möjligt för partner eller IT-personal att installera en Windows 10-dator i förväg, så att den är helt konfigurerad och klar redan innan användaren loggar in!

Utöver detta diskuterar vi kort hur man snabbt kan använda dessa tekniker för att skapa säkra kioskstationer med en eller flera applikationer.

 

Demo

Mikael Svennungsson, Technical Account Manager, och Mattias Fors, Tech Lead Klient och Windows Insider MVP, förklarar hur allt fungerar och hur det kan passa in hos er, och väver detta med demonstrationer hur man kommer igång.

 

Det senaste från Ignite 2019

Enfo är givetvis på plats på Ignite 2019 i Orlando och kommer under webinaret berätta om de senaste inom Autopilot, White Glove och Intune! 

Vill ni ha personlig rådgivning kring Autopilot och White Glove eller andra nyheter från Ignite – prata med oss efter seminariet.

 

Webinaret är ca 45 minuter långt och självklart har vi tid att svara på de frågor som dyker upp i ämnet. Välkommen med dina anmälan!

Webinaret leds av Enfos experter

Mattias Fors, Technical Lead, Windows Insider MVP

Mattias älskar att lösa problem och bygga moderna arbetsplatser och utmana IT verksamheten. Fokuset ligger primärt på Microsofts produktportfölj. Halmstadsbon har ett förflutet på Volvo IT, Enfo, Microsoft samt eget företag. Genomgående med en inriktning mot större klientlösningar med produkter såsom Intune, ConfigMgr, Windows, EMS, Azure, Office 365. Idag arbetar han som Technical lead på Enfo.

Mikael Svennungsson, Technical Account Manager

Mikael har jobbat med infrastruktur i 25 år och brinner för ny teknik, speciellt när den skapar mervärde för kunden. Numera jobbar han som Architect och Techical Account Manager och hjälper kunder att bygga roadmap och strategier genom att matcha kunden behov med de olika teknologierna som finns tillgängliga. Mikael har också stöttat Microsoft via sin roll som P-TSP/P-SSP.

Tack

Enfo är en nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi är 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Privacy Policy | © 2020 Enfo. All rights reserved.